Uw eerste 1e advies

Vraag hier u vrijblijvend eerste advies aan. Na de inschrijving zal 1 van ons u opbellen en nemen we de gegevens samen door en hij op een aantal zaken nog doorvragen. Dan bekijkt hij alle pagina's die u al heeft en leest hij zich goed in. Vervolgens kunnen we dan ergens samen afspreken, bij u op kantoor of bij mij of elders. En zal hij u een aantal tips al meegeven en daarna wat wij voor u kunnen doen. Pas na dat gesprek inventariseren wij wat uw investering zal gaan worden als wij met elkaar verder zullen gaan. Plus, wanneer wij deze samenwerking aangaan u meteen kan gaan starten met een campagne op een social media van €100, waarmee u direct 20.000 mensen kan bereiken en rond de 250 klikken op bericht kan behalen. Zie het als een kickstart.

En zolang u klant blijft zullen er altijd extra's mogelijk zijn, zoals vaker campagne's starten zonder kosten.

Vrijblijvend 1e advies

Ik ben Boudewijn Jansen, oprichter van BrandEvolve

Al enige tijd ben ik actief met social media consulting. Voor evenementenorganisaties, ICT bedrijven en Facebook fanclubs. Voor elke sector ben ik of 1 van mij collega's inzetbaar. Uw tevredenheid is ons eerste belang en zullen dus in het begin compleet inventariseren wat u nodig heeft. BrandEvolve staat voor vooruitgang, wij doen er alles voor om uw business op het social media te doen laten groeien. Uw vooruitgang is onze vooruitgang, want dat betekend dat wij ons werk goed doen en bewijzen dat onze formule werkt.

En als extra bonus

Ontvangt u van ons het, door onze oprichter geschreven, korte e-book met handige tips voor adverteren.

Hier leest u de beginselen voor wat belangrijk is in het opzetten van een betaalde Facebook campagne en een korte uitleg over Google Adwords.

Leer over:

  • Opmaak van advertenties
  • Opzetten van een doelgroep
  • De Call To Action omschrijven
  • Het traceren van advertenties
  • De werking van Google Adwords